KONTAKT:

Bulevar cara Lazara 19 (preko puta Spensa), Novi Sad,

tel: 021/ 424 735; 455 500;

Evropski gradovi - Ostali gradovi Evrope

PDF Print E-mail


 MANASTIR OSTROG-TREBINJE -  DUBROVNIK- VIŠEGRAD

11.10-14.10.2018

1. dan: Polazak iz Novog Sada u 17 h sa parkinga kod Lokomotive . Putovanja prema R.Crnoj Gori  sa usputnim pauzama .

2. dan…Dolazak   pod manastir Ostrog u jutarnjim  satima, upoznavanje sa Donjim i Gornjim manastirom. Od Donjeg do Gornjeg manstira udaljenost je tri kilometra.( možete platiti taxi i u jednom pravcu iznosi po osobi oko 2 € ) Molimo da u Manastire ulazite pristojno odeveni, žene bi trebale da imaju suknju i maramu, a muškarci duge pantalone i košulju. Posle obilaska sledi slobodno vreme .Predviđeno vreme za polazak  prema Trebinju u popodnevnim časovima . Dolasku u Trebinje  odlazak do  Hercegovačke  Gračanice . Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.dan.. Doručak Odlazak  do starog grada: Šetnja uskim ulicama starog grada: Sahat-kula, gradske zidine sa topovima, trgovima i Kastelom, Trg pesnika sa platanima koji su simbol grada, Saborna crkva Preobraženja Gospodnjeg, Dučićev i Njegošev spomenik Anđelkina kapija. Nakon obilaska grada ,slobodno vreme ili fakultativni odlazak u 13 h do Dubrovnika ( 27 km od Trebinja ) Obilazak starog dela Dubrovnika .Slobodno vreme do povrataka  u večernjim časovima prema Trebinju .   Noćenje.

4. dan: Doručak. Napuštanje hotela u 9 h i polazak u  obilazak manastira Tvrdoš i vinskih podruma.   Nastavak putovanja prema Višegradu -Anrićgrad ,sa usputnom pauzom.Pri dolasku u Višegrad prelazak preko  Mosta na Drini ćuprija, i odlazak do  Andrićgrada, obilazak Andrićgrada, slobodno vreme. Povratak za Novi Sad. Očekivano vreme dolaska oko 24 h.

CENA ARANŽMANA :  79 €

CENA OBUHVATA:

  • prevoz visokopodnim turističkim solo ili spratnim autobusom sa A/C, audio, video uređajima...
  • smeštaj u Trebinju  na bazi 2 ND  – doručak (kontinentalni ) u hotelu sa 3* u dvo i trokrevetnim sobama (treći ležaj pomoćni),
  • razgledanje Trebinja, Andrićgrada,Manasir Ostrog u pratnji lokalnog vodiča,
  • licenciranog pratioca grupe, troškove organizacije aranžmana.

CENA NE OBUHVATA:

  • Polisu međunarodnog putnog i zdravstevnog osiguranja 500,00 dinara
  • Ulaznice za lokalitete.  Fakultativni izlet za Dubrovnik 10 € ( 25 minimum putnika )
  • prevoz taksijem od Donjeg do Gornjeg manstira na Ostrogu i iznosi 2 eur po osobi u jednom pravcu

NAPOMENE;

  • PRILIKOM REZERVACIJE DOSTAVITI : BROJ LIČNE KARTE , BROJ PASOŠA AKO IDU U DUBROVNIK  I JMBG
  • ZA MALOLETNE PUTNIKE SAMO PASOŠ I JMBG ,SAGLASNOST DRUGOG RODITELJA NIJE POTREBNO

NAPOMENA:

- Mogućnoct plaćanja na rate do polaska

- Cene ulaznica su sa proleća 2018. godine i važe za grupu od minimum 30 osoba, te su podložne promenama za jesen 2018. godinu

-U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14 h (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju poslednje dana u 9 h (postoji mogućnost kasnijeg napuštanja hotela)

-Hoteli iz ove ponude registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke agencije

-Termini fakultativnih izleta su promenjivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika (minimum za realizaciju fakultativa je 30 putnika). Agencija formira cenu fakultativnog izleta  na osnovu više elemenata (ulaznica, prevoz, parking, usluga vodiča...)

-Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (dužne trajanja zajedničkog obilaska, poštovanja zakonske satnice autobusa u pokretu, itd)

-Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost

-Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužve na granici, gužve u saobraćaju, zatvaranju nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, promene u viznom režimu i dr)

-Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, viznim i Opštim usovima putovanja organizatora

-Putnik za valjanost dokumentacije sam odgovara

Plativo u dinarskoj protivvrednosti po višem kursu Erste banka na dan uplate.

Molim Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja organizatora

Aražman je rađen na bazi minimum 40 prijavljenih putnika sa polaskom iz Novog Sada

Organizator putovanja je turistička agencija Mozaik021  doo, licenca OTP 12/2016 od 04.02.2016.god.,

 
top